2016. július 16., szombat

Egy naplógyilkosság naplója XIV.

családom rajzai
Azok a merényletek jelentenek nagyobb kihívást, amelyeket nem készíthetek el magam, hanem muszáj bevonnom más embereket is. Persze, nem azért, mert teljesen antiszociális vagyok, hanem mert kissé furán néznek rám idegen emberek, mikor megtépem a naplót vagy ugrálok egy kicsit rajta. Szóval igyekszem olyanokat bevonni, akik keze nem indul önkéntelenül a telefon felé, hogy elmeorvost hívjanak.
Tehát maradt a családom a következő merénylethez, mert ők már megszokták a hóbortjaimat és tudják, nálam az őrület bizonyos foka teljesen normális. Őket bátorítottam hát, hogy rajzoljanak valamit a naplóba és meg is tették. 
Aki kitalálja, milyen állat van a bal oldalon, az kap egy piros pontot!

Az ismétlés meglehetősen bosszantó dolog. Engem hamar őrületbe lehet kergetni vele és most megpróbáltam ugyanezt a hatást elérni a könyvnél is. Újra és újra leírtam ugyanazt a szót, amíg el nem fogyott a hely. Ez tehát már pszichológiai hadviselés a könyv ellen.


Már többször kifejtettem nézeteimet a gusztus határát súroló feladatokról. Most elérkeztem egy újabb ilyenhez, amit kissé szabadabban oldottam meg, mert bármennyire is szoros a kapcsolatom a könyvvel, francia csókot akkor sem fogok váltani vele.
Tehát ismét segítséget kértem, ezúttal egy kutyustól, hogy tegye meg helyettem a feladatot. A küldetés első része ellen nem is volt kifogása, mert édesszájú, ám az osztozkodás nem ment neki. Ezért végül nem kerültek színes nyelvlenyomatok az oldalra.
irigy kutya

Úgy gondoltam, a naplónak ismét friss levegőt kell szívnia, ezért felvittem egy magas helyre és mikor épp gyanútlan volt, leejtettem. Nem kell aggódni, csontja nem tört, csak megijedt picit.

Illetve cseppet piszkos lett, így rögtön vittem a fürdőszobába, hogy megsikáljam szappannal:

A tisztálkodás után pedig jöhet az öltözködés. Mai utolsó merényletem szerint ragasztószalagot kellett használnom. Találtam is a szekrényben egy feketét és elkezdtem "rajzolni" vele. Nos, az már biztos, hogy divattervező nem leszek...

ragasztószalag-szoknya

2 megjegyzés:

  1. Szerintem a bal oldalon egy róka van!
    Amúgy szórakoztatóak ezek a kis videócskák, én többször is jókat derültem. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A művész állatása szerint nem róka. :)
      Örülök, hogy másokat is elszórakoztat.

      Törlés